Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожньо-будiвельний сезон вже у розпалi. Роботи тривають у всіх районах столиці – Олександр Густєлєв

07 березня 2020 року, 10:28

Враховуючи аномально теплу зиму і ранню весну, активний дорожньо-будiвельний сезон розпочався значно раніше, а нiж зазвичай.

На сьогодні роботи тривають в усіх районах Києва.

«Дорожники розпочали наступний етап робіт із капітального ремонту просп. С. Бандери – на ділянці мiж вул. Йорданською та просп. Оболонським у напрямку вул. О. Телiги. Триває будівництво вул. Довбуша, капітальний ремонт вул. Покровськоï та Микiльсько-Ботанiчноï. Сьогодні відновлюємо активнi роботи на вул. Пушкiнськiй на ділянці мiж вул. Толстого та б-ром Т. Шевченка, а також просп. Л. Гузара на ділянці вiд вул. Гарматноï до б-ру В. Гавела у напрямку Кiльцевоï дороги», – повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

Інший важливий напрям робіт – ремонт тротуарів. Такi роботи проводяться як у центральних, так i спальних районах Києва. Дорожники виконують ремонт покриття великими картами, тобто цілими ділянками.

Також, за словами Олександра Густєлєва, активнi роботи тривають на штучних спорудах, зокрема: на Борщагівському шляхопроводі, шляхопроводі на перетині вул. Богатирської та просп. С. Бандери, вул. Богатирської та Оболонського проспекту; шляхопроводі через залізницю на вул. Полярнiй, пішохідному мості через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг», пішохідному мості через просп. Космонавта Комарова біля вул. Миколи Василенка.

Також нагадаємо, за дорученням Київського міського голови, проводяться роботи з додаткового обстеження мостів та лiквiдацiï пошкоджених сколiв бетону.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]