Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Друга безкоштовна лекція проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!» відбудеться 2 червня

29 травня 2018 року, 13:30

2 червня 2018 об 11:00 відбудеться другий захід у межах проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!». Під час другої зустрічі своїми історіями успіху, знаннями та практичними порадами поділяться Денис та Тетяна Суховій – засновники та власники пекарні «Chef Bakery» та проекту «Denys Suhoviy Bakery School»; а також Світлана Івахова – міжнародна суддя кавових змагань, експертка у галузі оцінки якості зеленого зерна, власниця бренду кави «ISLA».

Зокрема, Денис та Тетяна Суховій поділяться своєю історією успіху та порадами щодо того, як:

  • обрати життєздатну бізнес-ідею;
  • правильно визначити цільову аудиторію бізнесу;
  • скласти «працюючий» бізнес-план;
  • визначити найбільш ефективну модель ціноутворення;
  • спланувати маркетинг та PR;
  • подолати свої страхи в започаткуванні власного бізнесу.

Своєю чергою, Світлана Івахова розповість, як створити успішний кавовий бізнес, який не закриється через півроку, та відповість на запитання:

  • Чим займатись у бізнесі (виявлення особливостей своїх бізнес-ідей і відмінностей від конкурентів);
  • Як уникнути стандартних помилок, з якими стикаються початківці;
  • Що таке тактика та стратегія (робимо великі справи маленькими кроками);
  • Що треба знати до відкриття власного бізнесу про локацію та клієнтопотік;
  • Як спланувати бюджет та що таке стратегічні фінанси;
  • Як зібрати команду однодумців на роки?

Місце проведення: просп. Голосіївський, 42, 3 поверх (Голосіївська РДА).

Реєстрація на подію за посиланням:

http://womensleague.org.ua/uk-UA/Kalendar-podij/Uspih-kozhnoi-zhinky-Rozpochny-svoyu-spravu-vzhe-sogodni-Svitlana-Ivahova-ta-Denys-i.aspx?ID=19

Як відомо, у рамках проекту «Успіх кожної жінки: Розпочни свій бізнес вже сьогодні!» протягом травня-червня 2018 року тривають безкоштовні інформаційно-мотиваційні лекції-практикуми з відомими підприємцями та підприємицями.

19 травня  відбулась перша лекція-практикум, спікерами якої виступили власниця незалежного бізнес/медіа бюро «еkonomika+» Ірина Рубіс та успішна українська гастроекспертка та рестораторка Вікторія Пархоменко.

Участь у лекції-практикумі  взяло майже 200 активних та цілеспрямованих жінок, які мали бажання дізнатися більше про ведення підприємницької діяльності, започаткування власної справи та «секрети успіху» підприємниць, що власними силами побудували свій бізнес.

Ініціатива реалізується громадською організацією «Жіноча Ліга» для жінок, які хочуть започаткувати власний бізнес, із метою підвищення рівня їхніх знань та навичок щодо здійснення підприємницької діяльності за підтримки міської влади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]