Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ефективна співпраця між містами-побратимами: відбулась онлайн-зустріч першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника із заступником мера Торонто Майклом Томпсоном

23 березня 2022 року, 22:37

Сьогодні відбулась онлайн-зустріч першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника із заступником мера Торонто Майклом Томпсоном, яка ще раз підтвердила ефективну співпрацю між містами-побратимами.

«Друзі! Про підтримку Києва та України сьогодні поспілкувався із заступником мера Торонто  Майклом Томпсоном. Онлайн-зустріч іще раз підтвердила ефективну співпрацю між нашими містами-побратимами», – розповів Микола Поворозник у своїй сторінці Facebook.

Зокрема, обговорили актуальні теми: втрати української столиці за час повномасштабного вторгнення російських військ. Про пошкоджені житлові будинки, школи та дитячі садочки.

Під час розмови Микола Поворозник також наголосив, що українці сьогодні боряться не тільки за свої міста і свою країну:

«Ми відстоюємо загальноєвропейські принципи демократії, прав людини і верховенства права. Оскільки Росія замахнулася на весь цивілізований світ. Ми вдячні за солідарність з Україною, за віру Канади у незалежну і вільну Україну. Вивіска «Free Ukraine» перед Консульством Росії в Торонто ще раз засвідчила всьому світу нашу міцну дружбу».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]