Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Евакуація з Ворзеля: із Київського міського будинку дитини вивезли всіх дітей і вихователів та розмістили в одній зі столичних лікарень

09 березня 2022 року, 18:23

Із Київського міського будинку дитини імені М. М. Городецького, що розташований у Ворзелі, евакуювали всіх дітей та всіх співробітників, які на момент евакуації перебували в закладі. Їх перевезли в одну з київських лікарень. Завтра дітей вивезуть до Західної України. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Столиця допомагає з евакуацією та гуманітарною допомогою містечкам, які знаходяться біля Києва – це Ворзель, Гостомель, Ірпінь, Буча.

Нагадаємо також, що за два дні з Пущі-Водиці евакуйовано 520 осіб через наближення активних бойових дій. Евакуйованих людей розмістили у дитячих садочках Києва. Частина мешканців Пущі-Водиці оселилися у родичів в інших районах Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]