Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці КП «Київпастранс» візьмуть участь у Всесвітньому чемпіонаті водіїв трамваїв

17 травня 2022 року, 8:59

Фахівці КП «Київпастранс» візьмуть участь у Всесвітньому чемпіонаті водіїв трамваїв, який пройде в Лейпцизі. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Бажаю успіху КП «Київпастранс», яке прийняло запрошення від міста-побратима Лейпціга взяти участь у Всесвітньому чемпіонаті водіїв трамваїв. Ця щорічна подія об’єднує кращих працівників транспортних підприємств як з Європи, так і світу. Для команди Києва велика честь взяти участь у такій події. Це нагода не лише показати свою майстерність та позмагатися з кращими професіоналами з усього світу, а й вкотре привернути увагу до України. Що дуже важливо сьогодні, з огляду на військову агресію проти нашої країни», – наголосив Микола Поворозник.

Україну на чемпіонаті, окрім водійок з Києва, представлятиме також делегація зі Львова. Загалом участь у змаганнях братимуть 25 команд – з Польщі, Чехії, Німеччини, Румуніі, Болгарії, Іспанії, Швейцарії, Угорщини, Ірландії, Італії, Франції, Болгарії, Швеції, Португалії, Австрії, Бельгії, Словаччини, Люксембургу та Австралії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]