Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці Республіки Корея розроблять для столиці нову транспортну схему – Микола Поворозник

06 липня 2017 року, 19:13

Фахівці транспортної галузі Республіки Корея розроблять нову транспортну схему столиці, що дозволить покращити якість надання транспортних послуг у місті. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час робочої зустрічі з делегацією Республіки Корея, на якій обговорили питання вдосконалення транспортної системи Києва.

«Під час цього візиту фахівці Республіки Корея за допомогою столичних спеціалістів транспортної сфери зберуть інформацію про маршрути столичного громадського транспорту, можливості та потреби Києва. Результатом спільної роботи має стати нова транспортна схема столиці, яка забезпечить стабільність і керованість інформацією структур управління транспортом для якісного надання транспортних послуг мешканцям міста», – зауважив Микола Поворозник під час зустрічі.

За його словами, ця зустріч і спільна робота із закордонними партнерами стала можливою після отримання містом гранту від Корейського Національного агентства сприяння розвитку ІТ (NIPA – корейське урядове агентство) на проект «Техніко-економічного обґрунтування вдосконалення транспортних систем на базі великих даних для Києва, Україна». Мета зустрічі – поділитись новаціями транспортної інфраструктури Сеулу, обговорити напрями співпраці та рішень щодо розробки і формування транспортної системи Києва, а також обговорення рекомендацій розвитку мережі нічних маршрутів у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]