Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фонд Food for Ukraine із початку повномасштабного вторгнення передав Києву близько 130 тисяч продуктових наборів

09 лютого 2023 року, 11:26

Європейський благодійний фонд Food for Ukraine спільно з компанією Novus із початку повномасштабного вторгнення передав Києву близько 130 тисяч продуктових наборів для осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда під час зустрічі з керівником фонду Food for Ukraine Неріюсом Удренасом. 

«Через війну кількість осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, зросла в рази. З перших днів повномасштабного вторгнення фонд активно допомагав місту із забезпеченням цих осіб продуктами першої необхідності. За час нашої співпраці до територіальних центрів соціального обслуговування надійшло більше 82 тисяч наборів, ще 12 тисяч отримали клієнти Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей, молоді. Фонд продовжує співпрацювати з містом, і зараз його продуктові набори можуть отримати діти з інвалідністю, які зареєстровані та проживають у Києві, зокрема і внутрішньо переміщені особи. З червня минулого року ця категорія отримала більше 13 тисяч продуктових наборів», – зазначила Марина Хонда. 

Керівник фонду Food for Ukraine Неріюс Удренас розповів, що фонд і надалі знаходитиме можливості підтримати українців. 

«Саме зараз ми повинні проявити всю людяність та підтримку, аби бути поряд із Україною у скрутні часи. Novus та фонд Food for Ukraine об’єднують бізнес і людей, щоб спільними зусиллями допомогти вистояти Україні. Україна – велика країна, Литва – маленька, але у нас великі серця і ми від щирого серця робимо все, що в наших силах задля українців», – сказав Неріюс Удренас.

Довідково. 

Благодійний фонд Food for Ukraine створений із метою підтримати населення життєво важливими продуктами харчування. Його місія – збір коштів для придбання продукції людям, які залишилися в епіцентрі бойових дій, в Україні. Фонд співпрацює з Novus, а також Червоним Хрестом України.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]