Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «Київ забезпечив безкоштовним харчуванням учнів молодшої школи та школярів пільгових категорій 5-11 класів»

26 січня 2016 року, 12:19

Київська міська державна адміністрація виділила 151,5 млн грн на харчування учнів 1-4 класів шкіл, а також учнів пільгових категорій 5-11 класів у 2016 році. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко у коментарі інформаційному агентству «Українські Новини».

«Київська влада у 2016 році, як і минулого року, забезпечила безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів столичних навчальних закладів комунальної власності, а також учнів 5-11 класів пільгових категорій. Кошти у розмірі 151,5 мільйона гривень були передбачені бюджетом міста Києва на 2016 рік. Це свідчить про те, що столичний бюджет більше соціально орієнтований, ніж державний», – підкреслила вона.

Так, за словами Ганни Старостенко, безкоштовним харчуванням забезпечені учні 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні 5-11 класів із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів, а також діти із сімей учасників антитерористичної операції.

Заступник голови КМДА також нагадала, що у 2015 році на харчування в муніципальних загальноосвітніх закладах міста Києва було закладено майже 145 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]