Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: «Майже 100 мільйонів гривень спрямовано на оздоровлення та відпочинок юних киян»

18 червня 2018 року, 16:50

Цьогоріч місто планує охопити оздоровленням та відпочинком близько 10 тисяч юних киян. Одним із найважливіших завдань стало повне забезпечення відпочинком якомога більшої кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих та учасників АТО, а також дітей із інвалідністю. Про це повідомила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«На оздоровлення дітей пільгових категорій цього року з бюджету виділено майже 100 мільйонів гривень. Зокрема, понад 77 мільйонів гривень передбачено на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, ще майже 20 мільйонів спрямовано на оздоровлення дітей учасників АТО та дітей із інвалідністю», – повідомила Ганна Старостенко.

Вона додала, що наразі вже проведено тендер та визначено кращі табори і будинки відпочинку, куди будуть направлені діти. У кожному закладі відповідно до планів роботи передбачено проведення тематичних змін, у тому числі: спортивних, туристичних, наукових, патріотичних, історичних тощо.

«Методисти дитячих закладів оздоровлення та відпочинку розробили цікаві спортивні, культурно-масові та національно-патріотичні заходи, аби діти мали дійсно змістовний відпочинок. Зокрема, їх чекають ігротеки, екскурсії, квести, станційні ігри, а також збори-походи із пластовими та скаутськими організаціями», – розповіла голова комісії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]