Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Гарячою» лінією психологічної допомоги скористалися понад 1700 містян

28 квітня 2022 року, 9:41

У столиці продовжує працювати «гаряча» лінія психологічної допомоги містянам. Від початку повномасштабного російського вторгнення зафіксовано більше 1700 звернень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Із 24 лютого 2022 року майже 72% звернень на «гарячу» лінію пов'язані з реакцією на бойові дії, зміни у суспільстві викликані війною та неможливістю адаптуватись до психотравматичної ситуації, яка викликає стрес», – розповів Микола Поворозник.

Він додав, що люди також звертаються з питань втрати близької людини, душевних страждань через тяжкий психічний розлад та пов’язану з ним соціальну ізоляцію, розлучення або конфлікті відносини з чоловіком/дружиною, втрати роботи, або конфліктних відносин на роботі, розриву романтичних відносин та самотності.

«Якщо ви відчуваєте потребу у допомозі, не соромтеся звернутися до фахівця. Вчасна розмова може стати переломною у вашому житті», – наголосив Микола Поворозник.

Номер «гарячої» лінії – 0 800 50 12 12.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]