Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс та Олександр Густєлєв проінспектують стан підземних переходів на Бессарабській площі та на розі вулиць О. Теліги та Ольжича

30 серпня 2016 року, 13:41

У середу, 31 серпня, о 12:15 перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс та керівник комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв проведуть інспекцію ремонтних робіт у підземних переходах на Бессарабській площі та на розі вулиць Олени Теліги та Ольжича.

Інспекція відбудеться в рамках співпраці міської влади з інвесторами щодо утримання підземних пішохідних переходів.

Як повідомлялось раніше, міська влада та інвестори погодили складання актів виконаних робіт та гарантійні строки виконання ремонтних робіт в утриманих пішохідних переходах (https://kievcity.gov.ua/news/40473.html). 

Місце збору: біля магазину «Цитрус» на вул. Хрещатик, 52. 

Для представників ЗМІ організовано трансфер від Бессарабської площі до вул. О.Теліги. Автобус від’їжджатиме від будівлі за адресою – бульв. Т. Шевченка, 2. 

Акредитація представників ЗМІ проводиться за телефонами: 202-74-48, 202-74-26.

Акредитуватися представники ЗМІ також можуть, надіславши лист з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Контактна особа для координації на місці: +380974763330 (Олеся Чемерис).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]