Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс: «Закладені для Києва у цьогорічному бюджеті України кошти дозволять зберегти наявний темп розвитку»

08 грудня 2017 року, 14:44

Інтереси Києва у цьогорічному бюджеті країни враховані у повному обсязі. Кошти, які отримає місто, будуть спрямовані на розвиток столиці та її інфраструктури. Про це у коментарі УНІАН повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«По-перше, продовжено дію митного експерименту (50% коштів від перевищення плану надходжень за яким будуть спрямовані на ремонт доріг) та будівництво Подільсько-Воскресенського мосту. По-друге, вперше передбачено будівництво метро, модернізацію вуличного освітлення та фінансування з дорожнього фонду», – наголосив Геннадій Пліс.

Він зауважив, що таким чином важливими є дві речі: ми працюємо на розвиток міста і цей розвиток, насамперед, спрямований на поліпшення добробуту кожного киянина.

«Кошти, закладені у державному бюджеті, дозволять столиці зберегти набраний темп ремонту доріг і реалізацію важливих інфраструктурних проектів», – підсумував перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]