Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Гідрослужби столиці продовжують щоденно очищати системи дощової каналізації і закликають не захаращувати решітки зливостоків сміттям

07 липня 2022 року, 13:36

Комунальні служби Києва посилено працювали напередодні і під час учорашньої зливи, тому під час негоди вдалось уникнути підтоплень. Проте гідрослужби продовжують щоденну очистку системи дощової каналізації міста. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

За інформацією комунальної корпорації, одна із причин підтоплень – забруднення зливостоків побутовим сміттям. Наприклад, на вулиці Зодчих залишки відходів забили решітки зливостоків і колектори дощової каналізації. Схожа ситуація – на вулиці Героїв Севастополя після проведення ярмарку.

«Київавтодор» звертається до представників ринків і ярмарків із проханням прибирати за собою сміття, не залишати його на проїжджій частині і тротуарах, не викидати залишки продукції у решітки зливостоків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]