Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Голови райдержадміністрацій часів Олександра Омельченка висловили співчуття його рідним, близьким, друзям та колегам

26 листопада 2021 року, 12:50

Очільники районних в місті Києві державних адміністрацій часів головування у столиці Олександра Омельченка (1996- 2006 років) висловили співчуття його рідним, близьким, друзям та колегам:

«Світлої пам’яті Омельченка Олександра Олександровича …

Відійшов у вічність знатний політичний, державний та громадський діяч Олександр Омельченко.

На своєму трудовому шляху показав себе людиною високого обов’язку. Олександр Олександрович дуже любив Київ і зробив величезний вклад в його розбудову. Був справжнім мером і фактично присвятив себе цьому місту. Для багатьох Олександр Олександрович був надійним товаришем і порадником. Мудрий, щирий, енергійний, порядний. Саме таким ми його запам’ятаємо.

Смерть – це непоправне горе для його рідних, близьких, друзів та колег. Незгасний спомин про його добрі земні справи назавжди залишиться у пам’яті та серцях усіх, хто його знав, любив, шанував та працював під його керівництвом. Висловлюємо співчуття рідним, близьким та усім друзям.
Вічна пам’ять.

Сумуючі: Меліхова Т.І., Лага В.А., Кирилюк М.П., Кирян В. А., Романюк Г.М., Рюмшин С.П., Сідоров І.П., Строкань Т.Г., Товкач М. В., Харитончук М.В., Шевчук О.С., Коваленко А.А.»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]