Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Головний прапор України знову приспустять через сніжну негоду

11 лютого 2021 року, 13:01

Сніжний циклон, що знову накриває Київ, змусить столичних комунальників приспустити найбільший прапор України, встановлений на київських пагорбах. Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

«Погодні умови в Києві дедалі погіршуються, а отже, як і рекомендують фахівці, сьогодні ми знову припускаємо наш головний прапор. Підняти його плануємо в суботу, 13 лютого, коли, за прогнозами синоптиків, циклон почне відступати від столиці», – сказав Вячеслав Непоп.

Як і зазвичай, повністю спускати прапор не будуть, а приспустять на 10 метрів. Це допоможе вберегти полотнище від поривів вітру, сила яких може становити у столиці до 50-55 км/год.

Нагадаємо, що на сьогодні споруда флагштоку є найбільшою в Україні, висота флагштоку – майже 90 метрів, вага – 32 тонни. Розмір полотнища прапора – 16 на 24 метри.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]