Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Громадські хаби під час війни провели понад 200 заходів для киян та внутрішньо переміщених осіб

24 червня 2022 року, 16:28

Міські хаби Vcentri HUB із початку повномасштабного вторгнення не припиняли свою діяльність. Вони оперативно переформатували роботу, ставши справжніми гуманітарними штабами. На цьому наголосив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк. За його словами, з початку квітня центри відновили свою традиційну діяльність і почали проводити заходи як для киян, так і тих, хто приїхав за прихистком у столицю.

«На час війни громадські хаби стали справжнім майданчиком допомоги для киян та внутрішньо переміщених осіб. Сьогодні тут проводять як різноманітні лекції та майстер-класи, так і профорієнтаційні заходи, юридичні та психологічні консультації. За три місяці Vcentri HUB організували більше 200 заходів, третина з них – це робота з внутрішньо переміщеними особами. Загалом у заходах взяли участь майже 3000 осіб», – зазначив Роман Лелюк.

Він підкреслив, що сьогодні хаби виконують надзвичайно важливу функцію, охоплюючи надання різноманітних послуг. З одного боку – тут постійно відбуваються розважальні, пізнавальні та навчальні заходи для дітей і підлітків. А з іншого – ціленаправлена робота щодо інформування переселенців.

«Сьогодні хаби працюють різнопланово. До прикладу, щопонеділка в хабі Оболонського району відбувається показ мультфільмів та фільмів для всіх охочих. А в кінці тижня – психологічні консультації для дітей і дорослих. Щоп’ятниці у Шевченківському хабі внутрішньо переміщені особи можуть отримати безоплатну консультативну допомогу. Також постійні майстер-класи з надання першої домедичної допомоги проводять представники Товариства Червоного Хреста України», – розповів директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Контактна інформація:

Vcentri HUB Шевченківського району (вул. Володимирська, 51-Б) тел.: 093 389 44 57.

Vcentri HUB Оболонського району (просп. Оболонський, 22-А) тел.: 067 508 10 49.

Сайт: https://vcentri.com/

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]