Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Гуманітарний штаб Києва працює над збором продуктів харчування та непродовольчих товарів для розповсюдження серед киян

01 березня 2022 року, 17:25

Гуманітарний штаб Києва працює над збором продуктів харчування та непродовольчих товарів для розповсюдження серед киян, особливо, які перебувають в укриттях.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, у стані війни український народ об’єднує зусилля, наразі займаємось збором продуктів харчування та непродовольчих товарів для киян, які опинились у скрутному становищі.

«Гуманітарний штаб працює з метою надання допомоги громадянам, які постраждали внаслідок воєнного наступу Російської Федерації на Україну. Міська влада спільно з бізнесом та небайдужими людьми забезпечує постраждалих та біженців продовольством та засобами першої необхідності. Ми не допустимо гуманітарної катастрофи у столиці, оскільки ми єдині та непохитні», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради закликав долучатись до волонтерських рухів та надавати допомогу нашим співгромадянам.

Хочете допомогти або потребуєте допомоги: https://kmr.gov.ua/uk/content/gumanitarnyy-shtab-kiev.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]