Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 12 до 15 серпня столиця прийматиме Чемпіонат світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних U-23 – Микола Поворозник

14 липня 2021 року, 10:21

Із 12 до 15 серпня у столичному Гідропарку в центрі масового та дитячого футбольного парку «Місто Спорту» відбудеться Чемпіонат світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних U-23. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Київ неодноразово демонстрував високий рівень проведення спортивних змагань. Упевнений, що чемпіонат з міні-футболу не стане винятком, і ми проведемо його на гідному рівні. Наша мета – перетворити це свято з чисто футбольного на національний уїк-енд з багатьма дитячим та юнацькими змаганнями. Такий формат проведення дозволить залучити, окрім вболівальників, і тих, хто не фанат футболу, проте підтримує розвиток масового спорту для дітей та молоді», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, у Чемпіонаті світу 6х6 серед жінок та молодіжних команд U-23 братимуть участь 8 збірних молодіжних команд U-23 та 8 жіночих збірних команд країн учасниць: Колумбія, Грузія, Чехія, Сенегал, Словаччина, Молдова, Єгипет, Туніс, Індія, Швейцарія, Мексика, США. Серед них визначать найкращі команди світу.

В останній день Чемпіонату перед фінальними матчами буде зіграний матч між керівниками оргкомітету проведення змагань та представниками тренерських штатів із команд світу. На кожен день Чемпіонату будуть заплановані товариські ігри серед команд ФК «Маестро», збірних журналістів України, медиків, армії, будівельників, поліції Києва, нотаріусів та серед дитячих колективів України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]