Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 12 до 26 липня триватиме громадське обговорення проєкту Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022-2024 роки

12 липня 2021 року, 12:01

Із 12 до 26 липня триватиме громадське обговорення проєкту Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2022-2024 роки, який схвалено розпорядженням КМДА № 1525.

За інформацією Управління туризму та промоцій, Програма розроблена на середньостроковий період і є плановим документом реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Для кожної з визначених стратегічних та оперативних цілей у Програмі передбачені завдання та заходи з розвитку туризму в місті Києві.

Мета програми – підвищити конкурентоспроможність української столиці як туристичного центру європейського рівня, збільшити туристичні потоки та прибутковість туристичної сфери в умовах процесів, спричинених пандемією COVID-19, її кризовими наслідками та вимушеними обмежувальними заходами, забезпечити ефективну організаційну та фінансову підтримку різних видів туризму з урахуванням потреб та інтересів різних цільових груп. Зокрема, завдяки розбудові сучасної інфраструктури, SMART-спеціалізації, формуванню відповідних унікальних пропозицій.

Після внесення пропозицій і зауважень киян відповідний проєкт буде винесено на розгляд Київської міської ради.

Взяти участь у громадському обговоренні можна за посиланням: https://cutt.ly/JmOt65X.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]