Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 12 лютого змінять рух автобуси маршруту № 90

11 лютого 2019 року, 14:26

12 лютого із 10:00 до закінчення робіт у зв’язку із реконструкцією вул. Академіка Туполєва буде змінено рух автобусів маршруту № 90. Про це поінформували у КП «Київпастранс».

Зокрема, рух буде організовано:

  • від вул. Григоровича-Барського до вул. Естонської за власним маршрутом, далі вул. Естонська – вул. Данила Щербаківського – площа Валерія Марченка;
  • (у зворотному напрямку) вул. Стеценка – вул. Академіка Туполєва – вул. Ігоря Турчина – площа Валерія Марченка – вул. Данила Щербаківського – вул. Естонська – вул. Академіка Туполєва, далі за власною трасою руху.

Нагадаємо, що із 10:00 12 лютого у зв’язку із реконструкцією вул. Туполєва на ділянці від вул. Естонської до вул. Ігоря Турчина на буде закрито рух транспорту. Про закінчення робіт та відкриття руху буде повідомлено додатково.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]