Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 12 вересня у столиці буде відновлено роботу автобусного маршруту № 53 та організовано роботу автобусного маршруту № 11Д

09 вересня 2022 року, 14:55

Із 12 вересня у столиці буде відновлено роботу автобусного маршруту № 53 та організовано роботу автобусного маршруту № 11Д. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За його інформацією, рух автобусного маршруту № 53 буде організовано від станції метро «Контрактова площа» на Рибальський півострів за постійною схемою руху.

Микола Поворозник також зазначив, шо робота автобусного маршруту № 11Д буде організована від станції метро «Лісова» до дачного містечка «Сосновий бір» за маршрутом: станція метро «Лісова» – проспект Броварський (до провулку Путивльського) – провулок Путивльський – вулиця Путивльська – дачне містечко «Сосновий бір» – вулиця Путивльська – провулок Путивльський – проспект Броварський – вулиця Радистів (до зупинки «Радіоцентр») – вулиця Радистів – проспект Броварський – станція  метро «Лісова».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]