Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 1 до 15 серпня рух транспорту на виїзді з б-ру Вацлава Гавела на просп. Космонавта Комарова у напрямку Кільцевої дороги буде закрито

30 липня 2018 року, 17:27

Із 06:00 1 серпня до 00:00 15 серпня у зв’язку із виконанням ремонтних робіт на транспортній розв’язці на перетині просп. Космонавта Комарова та б-ру Вацлава Гавела буде закрито рух транспорту на виїзді з бульвару Вацлава Гавела на просп. Космонавта Комарова у напрямку Кільцевої дороги. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Об’їзд ділянки ремонту буде здійснюватися шляхом розвороту на перехресті б-ру Вацлава Гавела та вул. Академіка Стражеска та виїздом на вул. Героїв Севастополя через вул. Каблукова.

Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних із виконанням ремонтних робіт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]