Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 1 до 4 листопада у Києві понад 100 фотографів із різних країн представлять свої роботи на Photo Kyiv Fair

29 жовтня 2018 року, 17:59

Із 1 до 4 листопада у Києві пройде Photo Kyiv Fair – ярмарок, що об’єднає іменитих фотографів, арт-кураторів і галеристів з усього світу. Про це повідомляють організатори заходу.

На території в 2500 квадратних метрів буде представлено понад 500 фотографій музейного рівня, свої роботи покажуть понад 100 фотографів з усього світу. Зокрема, на заході можна буде побачити роботи таких зірок світової фотографії, як Масао Ямамото, який заново відкрив світові скарбниці східної філософії, та Майкла Кенна, який прославився на весь світ завдяки своїм чорно-білим пейзажам.

Усі чотири дні на Photo Kyiv Fair буде працювати спеціальна освітня програма, під час якої експерти з України, Швейцарії, Франції та Нідерландів проведуть лекції і дадуть відповіді на питання публіки.

Серед почесних гостей ярмарку: директор Фотографічного Центру Женеви Йорг Бадер; фотограф, арт-директор щорічного паризького фотофестивалю La Quatrième Image Раед Баувая; директор Форуму документальної фотографії COALMINE і куратор Швейцарського фонду фотографії (Fotostiftung Schweiz) Саша Реннер; засновник і директор незалежного видавництва Schilt Publishing Маартен Шильт і багато інших.

У рамках проведення Photo Kyiv Fair 2018 також відбудеться урочисте нагородження переможців премії Bird in Flight Prize «За новаторський підхід до створення фотоісторії». Заплановані кураторські екскурсії, робота секції з арт-видавництвами, візуальної та фото книгою.

Місце проведення: м. Київ, вул. Антоновича, 44, Chicago Central House.

Акредитація представників ЗМІ за посиланням: https://goo.gl/SqscaA.

Більш детальна інформація: https://www.photokyiv.com.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]