Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 23 до 26 серпня територіальні центри соціального обслуговування частково працюватимуть у віддаленому режимі роботи

23 серпня 2022 року, 8:18

Із 23 до 26 серпня переважна більшість працівників територіальних центрів соціального обслуговування перейдуть на віддалений режим роботи. Виняток становлять ті фахівці, послуг яких кияни потребують щоденно, оскільки від цього залежить їхнє життя та здоров’я. У звичайному режимі працюватимуть Дарницький, Деснянський та Дніпровський територіальні центри. Роз’яснення про роботу територіальних центрів соціального обслуговування надає Департамент соціальної політики КМДА.

Зокрема, Київський міський територіальний центр соціального обслуговування з 23 до 25 серпня працюватиме віддалено. Очний режим роботи зберігається для відділення надання транспортних послуг (для хворих, які потребують гемодіалізу) та спеціалізованого відділення соціальної допомоги вдома людям з інвалідністю з психічними захворюваннями.

У Голосіївському терцентрі у звичайному режимі працюватимуть відділення соціальної допомоги №№ 1, 2, 3. Відділення адресної допомоги та Центр активного довголіття – цього тижня працюватимуть по 1 соціальному працівнику для забезпечення видачі продуктових наборів. Керівники, фахівці та спеціалісти терцентру 23-24 серпня працюють дистанційно.

Решта територіальних центрів соціального обслуговування працюватиме за схожою схемою: апарат терцентру працює дистанційно, очний режим роботи зберігається лише для видачі продуктів та забезпечення догляду людям з інвалідністю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]