Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 2 червня до 15 серпня закриють рух на лінії швидкісного трамвая від станції «Старовокзальна» до станції «Гната Юри»

31 травня 2021 року, 14:30

Через капітальний ремонт вулиці Борщагівської у Солом’янському районі до 15 серпня закриють рух швидкісного трамвая від станції «Старовокзальна» до станції «Гната Юри».  Перекриття руху попередньо планується із середи, 2 червня. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Як ідеться у розпорядженні КМДА № 1195, трамвайний рух тимчасово закриють через капітальний ремонт вулиці Борщагівської. Зокрема, тут заплановано влаштувати гідроізоляцію мостової споруди в межах трамвайного полотна та посадкової платформи.

На час виконання робіт внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту.

Замовником капітального ремонту є КК «Київавтодор». Комунальна корпорація має забезпечити дотримання вимог законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт, а також вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]