Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 6 до 9 квітня частково обмежать рух транспорту на примиканні просп. Космонавта Комарова до просп. Леся Курбаса

06 квітня 2018 року, 16:48

Із 20:00 6 квітня до 20:00 9 квітня у зв’язку з виконанням ремонту деформаційних швів рух транспорту шляхопроводом через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова до просп. Леся Курбаса в напрямку вул. Борщагівської буде частково обмежено. А саме планується закрити одну праву смугу руху та суміжного тротуару в напрямку центру міста. Про це повідомляє заступник голови КМДА Дмитро Давтян із посиланням на відповідне розпорядження КМДА.

«За результатами обстеження та оцінки технічного стану несучих будівельних конструкцій даного шляхопроводу визначено, що вони перебувають у непрацездатному технічному стані. Протиаварійні роботи дозволять забезпечити належний санітарно-технічний стан споруди до її капітального ремонту», – підкреслив Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]