Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із наступного тижня наземний транспорт довозитиме пасажирів до найближчого укриття в разі повітряної тривоги 

19 травня 2023 року, 11:07

Із понеділка, 22 травня, наземний громадський транспорт столиці у разі оголошення повітряної тривоги довозитиме пасажирів до найближчого укриття. Про це нагадав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

«Під час оголошення повітряної тривоги водії мають довезти пасажирів до укриттів цивільного захисту, які знаходяться найближче за схемою руху наземного транспорту. Зокрема, й до станцій метрополітену, підземних пішохідних переходів, паркінгів тощо. Це стосується як комунального підприємства «Київпастранс», так і приватних компаній, які надають послуги з перевезення пасажирів. Водночас, ніхто не відміняє висадку пасажирів безпосередньо на зупинках громадського транспорту», – повідомив Микола Поворозник. 

Він наголосив, що повторно сплачувати за проїзд у комунальному транспорті після відбою повітряної тривоги не потрібно: пасажири можуть продовжити користуватися транспортом на тому ж маршруті за вже сплаченими проїзними документами протягом години.

«Алгоритм дій столичної підземки лишається незмінним. Метрополітен під час повітряної тривоги продовжуватиме перевезення пасажирів наземними ділянками та закриватиме роботу станцій відкритого типу», – зазначив Микола Поворозник. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]