Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із початку повномасштабного вторгнення фахівці муніципальної ветеринарної клініки прилаштували в родини майже 350 тварин

12 вересня 2022 року, 15:19

За 8 місяців 2022 року комунальне підприємство «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» прилаштувало в родини 400 котів та собак, 349 із яких знайшли господарів уже після початку широкомасштабного вторгнення росії. Про це повідомляє прес-служба КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини».

Крім того, фахівці КП станом на початок вересня провели 905 безпритульним тваринам лабораторно-діагностичне обстеження, 605 із яких – після 24 лютого. З початку року ветеринари підприємства щепили від сказу 6010 безпритульних тварин (4310 після 24 лютого), а 5352 бездомні тварини були стерилізовані (від початку повномасштабного вторгнення – 4031).

За словами в. о. директорки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталі Мазур, підприємство працювало в усі дні, завдяки чому вдалося досягти багатьох цільових показників:

«Наше підприємство продовжувало працювати безперервно, і ми намагалися надавати допомогу тим тваринам, які не могли чекати. На перший погляд неочікуваним може здатись те, що темпи прилаштування тварин через війну не впали, однак у складні часи люди потребують якоїсь розради і когось, за ким можна доглядати, тому разом із волонтерами нам вдається шукати родини для чотирилапих безхатьків».

Нагадаємо, що в Києві з кінця березня працює тимчасовий притулок для тварин. Притулок має свою сторінку у Facebook, де є інформація про тварин із їхніми фото, всі небайдужі можуть поширити інформацію про собак і котів, які потребують родини, або самі подумати про можливість взяти під опіку когось із них.

Потрапити до притулку можна за попереднім записом: (093-540-12-18) з 10:00 до 17:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]