Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Керуюча компанія Шевченківського району здійснила мешканцям перерахунок за неякісні послуги у розмірі 2,6 млн грн (+відео)

28 лютого 2019 року, 14:05

Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» здійснило перерахунок споживачам за неякісно надані послуги у розмірі 2,6 млн грн. Керуючі компанії є соціально відповідальними підприємствами і, у разі неякісних або ненаданих послуг, коригують нарахування киянам. Про це повідомив директор Керуючої компанії Дмитро Савченко під час брифінгу в Київській міській державній адміністрації.

«Лише керуючі компанії здійснюють перерахунок із власної ініціативи, якщо послуга дійсно не надавалася або надавалася неякісно. За перший місяць 2019 року Шевченківський район зробив перерахунок на 2 млн 600 тис. грн. У Шевченківському районі у переважній більшості проблемний і застарілий житловий фонд. Існує така думка: якщо будинок старий, то на нього потрібно виділяти менше коштів, а насправді – навпаки. Чим старіший будинок, тим більш зношеним він є і, відповідно, потребує більше затрат», – пояснює Дмитро Савченко.

Він навів приклад щодо будинку на вул. Богдана Хмельницького, 36-А, де минулого року відремонтовано покрівлю, що була у дуже зношеному стані.

«При цьому, за поточний ремонт за рік будинок збирає 14 тис. грн, але фактично витрачено 200 тис. на ремонт покрівлі. Ми намагаємося реагувати на такі критичні аварійні ситуації, що відбуваються в будинках», – сказав керівник Керуючої компанії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]