Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Керуюча компанія Святошинського району оновила автопарк шістьма спеціальними автомобілями

21 грудня 2018 року, 17:44

Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району міста Києва» у співпраці зі Святошинською райдержадміністрацією придбало шість нових спеціальних автомобілів. Про це повідомили в РДА.

Автопарк компанії поповнили два сміттєвози із заднім завантаженням на шасі МАЗ-6312С3, дві «аварійки» на базі Fiat Doblo, універсальна «аварійка» на базі Ford Transit та автогідропідйомник на базі автомобіля Hyundai HD 210.

Зазначимо, що унікальна універсальна «аварійка» укомплектована гідродинамічною прочищувальною машиною, зварювальним інвертором, відбійним молотком, шламовою помпою, комплектом рукавів високого тиску, шліфувальною машиною та маслостанцією.

Друга унікальна машина – автопідйомник. Має робочу висоту підіймання 28,8 м і призначений для обрізки дерев, ремонту балконів, стін та інших висотних робіт. До придбання нового підйомника підприємство мало змогу виконувати такі роботи на висоті, що не перевищує 22 м.

Загальна вартість оновлення рухомого складу становить 18,3 млн грн, автомобілі придбані частково коштом міського бюджету, частково – власним коштом комунальної компанії.

«Мешканці нашого району скаржились на проблеми з вивезенням великогабаритного сміття. Придбання нової техніки дозволить ущільнити графік його вивозу. Також районні комунальники зможуть більш гнучко та оперативно реагувати на позаштатні ситуації, не чекаючи на прибуття спецтехніки міських служб», – зазначив голова Святошинської райдержадміністрації Володимир Каретко.

Нагадаємо, що у січні 2018 року КП «Керуюча компанія» вже оновлювала спеціальний автопарк, отримавши вісім сучасних універсальних тракторів, екскаватор-навантажувач із навісним обладнанням, автомобіль-самоскид із краном-маніпулятором та вантажопасажирський фургон.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]