Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Хід робіт із капітального ремонту вул. Алма-Атинської перевірили міжнародні експерти

18 травня 2018 року, 15:58

Хід робіт із капітального ремонту вул. Алма-Атинської перевірили міжнародні експерти, повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

У вересні 2017 року для забезпечення незалежного контролю за якістю ремонту столичних доріг і ефективністю використання коштів на їх ремонт був підписаний меморандум про співпрацю між Київською міською державною адміністрацією, комунальною корпорацією «Київавтодор» та Національним Секретаріатом Ініціативи CoST.

16 травня відбулася перевірка незалежними міжнародними експертами ходу ремонтних робіт на вул. Алма-Атинській, де наразі триває капітальний ремонт як самої вулиці, так і шляхопроводу.

У «Київавтодорі» зазначили, що міжнародні експерти комплексно відслідковують ефективність проекту на всіх стадіях – від проектної документації до безпосередньо виконання робіт і технічного нагляду.

Звіти щодо оцінки проведених робіт будуть опубліковані згодом. КК «Київавтодор» сподівається, що виконана робота отримає належну оцінку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]