Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кінотеатр «Братислава» після реновації продовжить працювати

31 серпня 2017 року, 12:23

 

Кінотеатр «Братислава» після реновації продовжить працювати. Про це під час ефіру в «Обозревателе» заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. 

«Я хочу заявити всім, хто «прогнозує», – прогнозуйте реально. Кінотеатр залишитися там, де він розташований і мав би працювати. Це буде новий кінотеатр, але водночас це буде справді осередок ділового та розважального життя. Це не торгово-розважальний центр, а повноцінний коворкінг-центр. Ми плануємо, що там збиратимуться підприємці, які вміють навчати і хочуть навчатися. Це місце для найбільш ініціативної молоді – людей, яким небайдуже майбутнє міста, і які самі готові творити такі зміни», – зауважив Геннадій Пліс.

За його словами, зараз КМДА активно співпрацює з громадською організацією «Київський IT-кластер» щодо ідей, які можуть бути втілені у новому центрі.

«Ми вже розуміємо, що там має бути, знаємо, якої ефективності очікуємо, скільки людей – слухачів і тренерів – хочемо залучити. Тепер маємо структуруватися і розпочати», – розповів перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, ГО «Київський IT-кластер» спільно з Київською міською державною адміністрацією розробили проект «Інноваційного Центру розвитку підприємництва» з робочим простором, лабораторіями та навчальними програмами. Облаштувати Центр планують у будівлі кінотеатру «Братислава».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]