Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Китайська компанія CRBC планує побудувати «під ключ» Велику кільцеву дорогу, магістраль «Нивки – Бровари» та розв’язку біля станції метро «Шулявська»

24 січня 2017 року, 16:45

Китайська компанія China Road and Bridge Corporation (CRBC) має намір побудувати «під ключ» Велику кільцеву дорогу, магістраль «Нивки – Бровари» та розв’язку біля станції метро «Шулявська» в Києві. Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

«Компанія CRBC (CCCC) вразила своїм професіоналізмом і надзвичайним темпом роботи. Минулого тижня в столиці група фахівців із Китаю працювала над проектами, які були запропоновані у меморандумі про співробітництво з China Road and Bridge Corporation. За цей час ми побачили високий професіоналізм фахівців компанії, які демонстрували нові ідеї розвитку транспортної інфраструктури та одразу ж переходили до розрахунків. Я вперше бачу такий ентузіазм і працьовитість», – наголосив Ілля Сагайдак.

Відтак, місту було запропоновано за кошти китайської компанії провести техніко-економічне обґрунтування кожного проекту, в результаті якого одна з найбільших будівельних компаній у світі запропонує ці проекти реалізувати в найкоротші терміни, залучивши вигідне фінансування з Китаю. Велика група інженерів, проектантів і багатьох інших фахівців уже в середині лютого прибуде до Києва, щоб розпочати роботу над проектами та в стислі строки зробити пропозиції місту.

«Компанія з Китаю вразила ще й тим, що одразу після підписання меморандуму приступила до роботи, і ми вже побачили перші результати. Загалом, вони планують розбудувати столичну транспортну інфраструктуру на 1,5 мільярдів доларів», – зазначив Ілля Сагайдак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]