Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ бере участь у найбільшій міжнародній виставці транспортних технологій «InnoTrans2016»

20 вересня 2016 року, 16:54

З 20 до 23 вересня делегація у складі заступника голови КМДА Іллі Сагайдака, директора Департаменту транспортної інфраструктури Сергія Майзеля, генерального директора КК «Київавтодор» Олександра Густєлєва відвідає міжнародну виставку транспортних технологій «InnoTrans2016», яка проходить в Берліні (Федеративна Республіка Німеччина).

«InnoTrans» – найбільша у світі міжнародна виставка транспортних технологій. Захід проводиться раз на два роки, тому збирає велику кількість відвідувачів, які діляться досвідом та демонструють досягнення у транспортній сфері.

Виставка «InnoTrans2016» – це чудова можливість для встановлення нових партнерських відносин та презентації своєї продукції, послуг на світовому рівні. Адже Берлін – передовик в галузі транспортних технологій і центр транспортних комунікацій в своїй країні. У німецькій столиці успішно працюють понад 220 транспортних компаній. Усі ці фактори дають змогу організувати стабільний майданчик для проведення зустрічей різних фахівців і обміну досвідом.

«Цього року Департамент транспортної інфраструктури вперше бере участь у такій масштабній виставці залізничної техніки як «InnoTrans». Ми маємо змогу не тільки представити транспортну сферу столиці на міжнародному ринку, а й в подальшому імплементувати світовий досвід у Києві. Зокрема, представляємо проект будівництва швидкісного тролейбусного сполучення Троєщина – Чоколівка, який плануємо реалізувати вже наступного року», – наголосив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]