Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ готовий до боротьби з наслідками негоди – Микола Поворозник

17 січня 2018 року, 17:59

Комунальні служби столиці готові до боротьби з наслідками негоди. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час прямого ефіру на телеканалі «112 Україна».

«Найближчими днями, судячи з прогнозу гідрометцентру, очікуються значні опади. Проте, місто готове до боротьби з наслідками негоди», – запевнив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що під час снігопадів у середині грудня комунальні служби довели, що можуть ефективно та швидко розчистити місто.

«Ще восени ми розробили чіткий план дій під час снігопадів. Протягом минулого року комунальники заготовили достатню кількість піщано-соляної суміші, а в кінці року придбали нову техніку для ліквідації наслідків негоди», – розповів Микола Поворозник.

Він закликав мешканців і гостей столиці до колективної відповідальності: «Звертаюсь до столичних водіїв із проханням 18 січня, якщо є змога, не користуватись особистим авто, щоб не заважати прибиранню в місті. Скористайтеся у цей період послугами міського громадського транспорту».

Микола Поворозник наголосив на тому, що автомобілі, які заважатимуть роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані або переміщені.

Нагадаємо, що цієї ночі, з 17 на 18 січня, з 00:00 буде обмежено в’їзд до столиці великовагового та великогабаритного транспорту з усіх напрямків. Обмеження триватиме на період снігопаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]