Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ готовий до проведення Чемпіонату Європи з міні-футболу – Микола Поворозник

02 серпня 2018 року, 12:55

Київ готовий до проведення Чемпіонату Європи з міні-футболу. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час виїзної наради з питань підготовки та проведення у Києві Чемпіонату.

«Чемпіонат Європи з міні-футболу відбудеться із 12 до 18 серпня у Києві у центрі масового та дитячого футболу парку «Місто Спорту». Це найбільший масово-спортивний захід із міні-футболу на території Європи. Наразі локації на стадії останніх приготувань: на полях завершують влаштування штучного газону та освітлення. Окрім того, ще необхідно провести роботи з благоустрою», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що Київ має позитивний досвід у проведенні подібних заходів, тож Чемпіонат буде проведено на найвищому рівні.

«Усі матчі  відбудуться на центральному стадіоні з міні-футболу «Гідропарк Арена» центру масового та дитячого футболу Києва у парку «Місто Спорту». У Чемпіонаті беруть участь 20 національних збірних команд, 4 підгрупи по 5 команд. Дві найкращі команди з кожної групи виходять у чверть фінали. Матч відкриття Україна – Італія відбудеться 12 серпня о 20:00», – зауважив Микола Поворозник.

Він окремо зазначив, що для команд організовано трансфер із аеропортів до безпосереднього місця проживання.

Розклад матчів збірної України:

  • 08. Україна – Італія, 20:00;
  • 08. Україна – Словаччина, 20:00;
  • 08. Україна-Бельгія, 21:00;
  • 08. Україна – Чорногорія, 20:00;
  • 08. Чвертьфінал, 20:00;
  • 08. Півфінал, 14:00;
  • 08. Фінал, 22:00.

Загальна кількість матчів – 48.

Зазначимо, що телевізійні трансляції в Україні йтимуть на телеканалі «ХSport» – 48 матчів, на ТРК «Київ» – 7 матчів  та на інтернет-порталі «Спорт УА» і  «Х Спорт» – 48 матчів.

Виїзна нарада з питань підготовки та проведення Чемпіонату Європи з міні-футболу

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]