Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ готовий до проведення Ліги чемпіонів УЄФА – Микола Поворозник

23 травня 2018 року, 14:58

Столиця готова до проведення жіночого і чоловічого фіналів Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час інспекції локацій проведення Ліги Чемпіонів УЄФА.

«Підготовка до зустрічі гостей міста перейшла у фінальну стадію. Усі локації готові, попередні зауваження щодо благоустрою територій виправлено. На Хрещатику продовжується монтаж конструкції «Фестивалю чемпіонів», до приїзду вболівальників завершиться облаштування «Точок збору уболівальників» – meeting points: у парку Шевченка та біля палацу «Україна». На Контрактовій площі змонтують екран для безкоштовного перегляду матчу «Реал» – «Ліверпуль» 26 травня», – розповів Микола Поворозник.

Він зазначив, що окрім зовнішніх приготувань у місті оновлено інформаційні ресурси для киян і гостей столиці: туристичний портал visitkyiv.travel, додаток Kyiv city guide, а також туристичну ID-карту – Kyiv PASS.

«Для перевезення вболівальників організовано роботу 120 шатлів (60 на кожну команду), які привезуть їх від аеропортів «Бориспіль» і «Київ» ім. Сікорського у центр міста. Окрім цього, 12 шатлів маємо у резерві. Роботу громадського транспорту також організовано з урахуванням проведення Ліги Чемпіонів. Так, у ніч із 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту подовжать до 3:00. З вечора 25 травня до ранку 27 травня буде перекрито рух транспорту в радіусі 1,5 кілометра навколо НСК «Олімпійський». Зокрема, вулиця Володимирська, бульвар Лесі Українки, вулиці Євгена Коновальця, Богдана Хмельницького і Хрещатик, який вже перекрито з 12 травня. У цьому периметрі пересуватися можуть тільки пішоходи», – зазначив Микола Поворозник.

Він окремо нагадав, що при наявності квитка або акредитації на матч, проїзд для вболівальників, волонтерів та представників медіа у комунальному транспорті буде безкоштовним. Відповідні витрати компенсуватимуться міському бюджету з боку УЄФА у сумі 100 тисяч євро.

 

Інспекція локацій проведення Ліги Чемпіонів УЄФА

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]