Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ готується до опалювального сезону – працівники «Київтеплоенерго» вже усунули понад 300 пошкоджень на теплових мережах

27 травня 2022 року, 8:47

Працівники КП «Київтеплоенерго» вже виявили та усунули понад 300 пошкоджень тепломереж, щоб не допустити аварій взимку. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У плановому порядку проходить підготовка теплового господарства столиці до наступного опалювального сезону. Складений перелік об’єктів, де будуть проведені планові ремонтні роботи, тривають гідравлічні випробування теплових мереж на міцність. Просимо киян терпляче поставитись до перерв у наданні послуг і звертати увагу на інформацію диспетчерських служб про терміни робіт та усунення аварій», – розповів Микола Поворозник.

Зазначимо, що гідравлічні випробування необхідні для виявлення та своєчасного усунення «слабких» місць трубопроводів. Це важливий етап підготовки тепломереж до навантаження в опалювальний період.

Про терміни повернення гарячої води до вашого будинку можна дізнатись з оголошень на будинках та на сайті Центральної диспетчерської з питань ЖКГ або за номером телефону 15-57 або (044) 500-1557.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]