Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ накрила потужна злива: до ліквідації наслідків негоди залучена спецтехніка КК «Київавтодор» та понад 300 дорожників

19 липня 2021 року, 13:20

Київ накрила потужна злива – за 30 хвилин випало 18 мм опадів, що дорівнює майже тижневій нормі. Наразі до ліквідації наслідків негоди залучені 12 бригад гідрослужб та 38 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор» – загалом 326 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств. До роботи задіяна спеціальна техніка – гідромонітори, мулососи, мотопомпи. Про це інформує комунальна корпорація.

Техніка гідротехнічних служб комунальних підприємств, підпорядкованих КК «Київавтодор», виїхала на місця можливих підтоплень ще до початку зливи. Напередодні прогнозованих дощів – у кожному районі посилено очищали зливостоки.

Техніка завчасно чергувала на просп. Броварському біля станції метро «Чернігівська», на розв’язці поблизу станції метро «Лівобережна», на вул. Брожка, біля тунелю на вул. О. Теліги. Проте надзвичайна кількість опадів за малий проміжок часу призвела до короткочасного підтоплення ділянок вулиць та тротуарів. За 30 хвилин випало 18 мм опадів: 5 потужних насосів у тунелі на вул. О. Теліги не впоралися зі стихією.

Роботи з ліквідації підтоплень тривають на просп. Палладіна, вул. Стеценка, Площі Героїв Бреста, тунелі на вул. О. Теліги, вул. Кирилівській, вул. Автозаводській, просп. Перемоги тощо.

Фахівці КК «Київавтодор» постійно моніторять ситуацію на дорогах та оперативно реагують на виникнення проблемних місць.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до цілодобової диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]