Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ отримав гуманітарну допомогу – теплові мережі та обладнання, що вже прокладені замість аварійних комунікацій на Відрадному

29 грудня 2022 року, 15:42

Київ продовжує отримувати необхідну гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів, зокрема матеріали та обладнання, що допомагає українській столиці забезпечувати теплопостачання навіть в умовах постійних атак ворога. Компанія Logstor International (Польша) надала гуманітарну допомогу Києву, а саме попередньо ізольовані труби та комплектуючі для аварійного ремонту теплової мережі на Відрадному. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Труби і комплектуючі Logstor виготовлені за найвищими європейськими стандартами якості та мають найнижчі показники тепловтрат, що дозволить забезпечити надійну експлуатацію тепломережі понад 30 років.

«Попри складну ситуацію та постійні обстріли, комунальні служби продовжують працювати та відновлювати обладнання і мережі. Більше того, нам вдалось навіть у таких умовах цього року замінити понад 50 км аварійних теплових мереж. Це вдалося і завдяки нашим закордонним колегам, які продовжують передавати нам трубопроводи та обладнання. Допомога, що ми отримали від компанії Logstor, – це надійні попередньо-ізольовані теплові мережі, що прослужать десятки років», – зазначив Петро Пантелеєв.

За його словами, міжнародні партнери продовжують підтримувати українську столицю, на інфраструктурні об’єкти якої ворог не припиняє свої атаки.

«Ми вдячні всім країнам, благодійним фондам і компаніям-виробникам, які допомагають нам у цей важкий час», – сказав Петро Пантелеєв.

Нагадаємо, завдяки програмі міжнародної технічної допомоги USAID Проєкту енергетичної безпеки у Києві замінили понад 11 км теплових мереж у місцях ракетних обстрілів. Проєкт також передав 4 екскаватори та 137 генераторів. Дизельні генератори, надані USAID, передали на котельні, теплоелектроцентралі, станції теплопостачання, а також для потреб диспетчеризації і зв’язку.

Також минулого тижня Данія передала київським тепловикам 8 потужних генераторів, що забезпечують роботу котелень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]