Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ планує збільшити фінансування програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки

23 листопада 2018 року, 17:36

Київ планує збільшити фінансування заходів, передбачених програмою «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Опіка над киянами-учасниками АТО, їхніми родинами, пенсіонерами, дітками з інвалідністю і особливостями розвитку, чорнобильцями та всіма іншими нашими громадянами, які потребують допомоги і окремої уваги, – все це є засадами роботи Департаменту соціальної політики. Міський  голова дав завдання – посилювати підтримку незахищених верств населення. Саме тому щороку ми намагаємося збільшувати фінансування програми «Турбота. Назустріч киянам». Фінансування програми на період 2016-2018 років було затверджене на рівні 2,9 млрд грн, проте тільки цього року ми направили 2 млрд грн на різного роду допомогу. Фінансування на наступний період – 2019-2021 роки – планується на рівні 9,5 млрд грн. Саме ця сума окреслена у проекті Програми», – повідомив Валентин Мондриївський.

У 2016 році фінансування Програми становило близько 1 млрд гривень, 2017 року – 1,4 млрд грн, у 2018 – 2 млрд гривень.

Мета міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» полягає у суттєвому підвищенні ефективності системи соціальної допомоги у місті Києві через посилення адресності при її наданні та шляхом включення додаткових заходів щодо соціальної підтримки громадян, вирішення проблем матеріально-технічного, соціально-побутового, культурно-масового характеру, надання адресної підтримки незаможним верствам населення, надання соціально-правової, трудової та медичної реабілітації особам із інвалідністю, залучення до співробітництва громадських організацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]