Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ посилено готується до опалювального сезону: крім проведення планових регламентних робіт, накопичуються запаси резервного палива та встановлюються генератори – Департамент ЖКІ

16 серпня 2022 року, 17:18

Міська влада системно готує міське господарство до нелегкого, але стабільного проходження опалювального сезону і залучає всі технічні й кадрові ресурси, щоб кияни були з теплом.  Про це під час ефіру на телеканалі «Київ» розповів  директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко.

«Київтеплоенерго» завершує гідравлічні випробування в столиці, тепловики ліквідували 1700 пошкоджень тепломереж. Зараз проводяться обстеження усіх мереж життєзабезпечення, зокрема мереж електропостачання, які повинні працювати без збоїв в умовах підвищеного навантаження, щоб люди за необхідності використовували електрообігрівачі. ТЕЦ забезпечені резервним пальним. Також місто придбало додаткову кількість генераторів як резервне джерело електроенергії за умов позаштатних ситуацій», – поінформував Дмитро Науменко.

Він нагадав, що міська влада, повернувши в управління теплоенергетичний комплекс Києва, розпочала у 2019 році його модернізацію.

«За цей період  нам вдалося здійснити комплексну реконструкцію 360 км тепломереж, що не оновлювали десятки років, капітальні ремонти на ТЕЦ та заводі «Енергія». Це також значний крок у підвищенні надійності та міцності столичної системи теплопостачання», –  нагадав керівник Департаменту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]