Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ посилює співпрацю із Подгорицею – Вячеслав Непоп

20 грудня 2021 року, 15:12

Київ та Подгориця стають ближчими у співпраці та партнерстві. Про це заявив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп під час робочого візиту до Чорногорії.

«Нещодавно Київ та Подгориця підписали Меморандум про партнерство та співпрацю в різних сферах – стали містами-побратимами. І сьогодні ми активізуємо взаємодію між нашими столицями. Зокрема, щодо залучення інвестицій та спільної реалізації інвестиційних проектів», – повідомив він.

Разом із мером Подгориці Іваном Вуковичем Вячеслав Непоп взяв участь в Інвестиційному форумі Подгориці, де обговорювали основні перспективи розвитку чорногорської столиці і обмінювались досвідом успішних проектів із іншими країнами.

Також українська делегація разом із представниками мерії чорногорської столиці відвідали урочисте відкриття набережної річки Морача та урочисту сесію Асамблеї Столиці Подгориця.

«Історичний контекст наших країн, наші культури – дуже схожі. Це одна з причин, чому партнерство України та Чорногорії точно стане успішним. І своїм візитом до Подгориці ми підтверджуємо готовність Києва до реалізації нових спільних проектів із чорногорськими колегами і партнерами», – підкреслив Вячеслав Непоп.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]