Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ представить інвестиційно привабливі проекти на найбільшій у світі виставці комерційної нерухомості

23 жовтня 2018 року, 14:45

Для формування позитивного інвестиційного іміджу за кордоном і залучення додаткових іноземних інвестицій до сфери нерухомості наступного року Київ візьме участь у Міжнародній виставці нерухомості МІРІМ-2019 у Каннах (Франція).

Розпорядженням КМДА відповідальним за належну підготовку до виставки визначено Департамент економіки та інвестицій. Серед іншого, він має в установленому законодавством порядку провести процедуру закупівлі необхідних для участі послуг, укласти договір щодо їх надання та здійснити попередню оплату за оренду виставкової площі та приміщення для проведення конференції.

Як відомо, міжнародна виставка комерційної нерухомості MIPIM є найбільшою в світі. Участь у ній надасть змогу як міській владі, так і суб’єктам господарювання знайти та залучити вітчизняні і зарубіжні інвестиції для спорудження на території столиці нових об’єктів для подальшого соціально-економічного розвитку Києва.

Нагадаємо, що в березні цього року виставку нерухомості MIPIM відвідало близько 26 тисяч учасників зі 100 країн світу. Київ було представлено на окремому стенді низкою інвестиційно привабливих проектів. Зокрема, щодо будівництва канатної дороги від Арки Дружби народів до Труханового острова, гірськолижного комплексу відпочинку «Пирогів», медичного центру та приватного навчального закладу, промислового парку «Київська бізнес-гавань».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]