Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ прийматиме Конгрес Європейської Конфедерації бадмінтону-2019

16 квітня 2018 року, 13:13

Уперше за 26 років існування Федерації бадмінтону України до Києва приїдуть очільники всіх європейських федерацій бадмінтону, керівництво Всесвітньої та Європейської Конфедерацій бадмінтону, найкращі європейські спортсмени. Як повідомили у Федерації бадмінтону України, відповідне оголошення зробили на церемонії вручення нагород найкращим бадмінтоністам Європи, що пройшла 14 квітня у Дубровнику (Хорватія).

«Це велика честь приймати захід такого рівня. Попереду багато роботи, але я переконаний, що Конгрес у Києві пройде на найвищому рівні! Запрошуємо до України!» – наголосив президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров.

Конгрес Європейської Конфедерації бадмінтону щорічно проходить в одній із країн-членів Конфедерації. Його мета – об’єднання зусиль широкої бадмінтонної спільноти задля розвитку та популяризації бадмінтону в Європі та світі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]