Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ продовжить членство у міжнародній туристичній організації ICCA попри воєнний стан

17 січня 2023 року, 13:24

Київ як столиця України продовжуватиме своє членство у ICCA (International Congress and Convention Association) – міжнародній асоціації, яка об’єднує провідних експертів у сфері сервісу, транспорту та організації міжнародних заходів. Про це повідомило Управління туризму та промоцій КМДА.

«Вже 60 років ICCA є ключовою ланкою, яка пов’язує діяльність індустрії туризму з ринком міжнародних зустрічей та обміну інформацією. Ставши членом ICCA у 2019 році, ми розпочали низку проєктів щодо розвитку MICE-туризму в Києві. Звісно, з огляду на російське вторгнення та воєнний стан в Україні наразі ми не маємо можливості проводити великі івенти світового рівня. Тому членство в асоціації є вкрай важливим, аби після перемоги залучати якомога більше міжнародних партнерів для створення масштабних конференцій, форумів, професійних семінарів, конгресів, презентацій тощо», – зазначила начальниця Управління Марина Радова.

Вона висловила щиру вдячність керівництву ICCA за можливість у 2023 році лишатись членами такої престижної туристичної організації на безоплатній основі. За словами Марини Радової, така підтримка стовідсотково впливатиме на якісне відновлення туризму нашої столиці.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]