Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ та Дублін налагоджують співпрацю – Микола Поворозник

14 грудня 2021 року, 12:00

Столиці України та Ірландії домовилися про підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю в різних сферах. Про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови КМА Миколи Поворозника з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Ірландія в Україні Терезою Хілі.

«Упевнений, що ця зустріч стане кроком на шляху до розвитку ефективного співробітництва між Україною та Ірландією в цілому, та, зокрема між Києвом та ірландськими муніципалітетами. Мова йде про налагодження економічних та гуманітарних зв’язків як пріоритетних напрямів зовнішньої політики», – підкреслив Микола Поворозник.

За його словами, першим кроком співробітництва у культурній сфері стане виставка ірландських художників сучасного та класичного мистецтва, яку заплановано організувати влітку.

«Звісно, місто всіляко сприятиме організації цього заходу. Культура – це та основа цілісного й економічного фундаменту відносин, яка завжди знайде позитивний відгук у громади. Яскравим прикладом є міжнародний проект «Шлях королеви», у рамках якого передбачається встановлення авторських реплік пам’ятника на шляху доньки князя Ярослава Мудрого Анни та одночасне проведення низки культурно-просвітницьких заходів», – зазначив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]