Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ зацікавлений у досвіді Фінляндії у питанні фізичного захисту об’єктів енергетичної інфраструктури – Петро Пантелеєв

09 лютого 2023 року, 13:52

Досвід Фінляндії у сфері комплексного захисту об’єктів енергетичної інфраструктури є важливим і може бути використаним для захисту об’єктів у Києві. Київські фахівці зацікавлені в тому, щоб перейняти досвід фінських колег як на нинішньому етапі, так і в подальшому при плануванні та будівництві енергетичних систем. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час зустрічі з послом Фінляндії в Україні.

Посол Фінляндії Яакко Лехтовірта наголосив, що Фінляндія всіляко підтримує Україну в цей страшний період, і він гордий від того, що Україна не дала шансів росії досягти своїх цілей.

Петро Пантелеєв у розмові з послом зазначив, що російський агресор не припиняє регулярні обстріли, і однією з головних мішеней для нього є енергетика.

«Розуміючи це, ми виконали низку заходів для фізичного захисту станцій, залучаючи всі можливі ресурси та служби. Але ми не повинні зупинятись. У цьому напрямі досвід та знання фінських фахівців дуже допоможуть. Ідеться про навчання наших спеціалістів, ознайомлення з принципами та методиками захисту, приведення законодавчих норм у відповідність до вимог безпеки таких об’єктів у перспективі. Адже ми усвідомлюємо: все, що ми будуватимемо та створюватимемо в майбутньому, матиме відповідний рівень захисту, враховуючи страшний досвід нападу на Україну», – сказав заступник голови КМДА.

Яакко Лехтовірта зазначив, що Фінляндія готова поділитись досвідом і допомогти ознайомитись із правовою частиною у напрямі захисту об’єктів енергетики.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]