Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» працює без вихідних для реалізації плану з ремонту дорожнього покриття у місті

17 жовтня 2016 року, 12:58

 Комунальні підприємства корпорації «Київавтодор» працюють без вихідних, щоб встигнути реалізувати цьогорічні плани з капітального та поточного ремонту дорожнього покриття та середнього ремонту вулично-дорожньої мережі.

Упродовж вихідних роботи з відновлення асфальтобетонного покриття тривали в усіх районах столиці. Зокрема, у Голосіївському районі дорожники виконували середній ремонт на вул. Блакитного, вул. Генерала Родимцева та капітальний ремонт просп. Академіка Глушкова, вул. Павла Грабовського і Одеського шляхопроводу. Ремонт тротуарів проводився на Печерському узвозі у Печерському районі, на вул. Братів Зерових у Солом’янському районі та на вул. Лариси Руденко у Дарницькому районі. У Шевченківському районі тривали роботи з поточного ремонту вул. Глибочицької та підготовчі роботи в рамках капітального ремонту вул. Магістральної.

Також цими вихідними було завершено заплановані на 2016 рік роботи з середнього ремонту мосту ім. Є.О. Патона. У неділю було відновлено дорожнє покриття з лівого на правий берег на площі близько 14 000 кв. м. Загальна площа ремонту на мосту склала 33 000 кв. м.

Крім того, в усіх районах столиці тривали роботи з ремонту міжквартальних проїздів та прибудинкових територій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]