Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» працює у посиленому режимі, щоб не допустити підтоплення ділянок вулично-дорожньої мережі міста

18 листопада 2016 року, 13:04

У зв’язку з підвищенням температури повітря та відлигою гідротехнічні служби підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у посиленому режимі. Щоб не допустити підтоплення ділянок вулично-дорожньої мережі Києва, забезпечено безперебійну роботу насосних станцій і спеціальної техніки.

Сьогодні вдень роботи гідротехнічних служб тривають на просп. Академіка Палладіна, вул. Стеценка, вул. Лісківській, просп. Володимира Лобановського, вул. Глибочицькій, вул. Кудряшова, просп. Героїв Сталінграда, просп. Бандери, вул. Маршала Тимошенка, вул. Межигірській, вул. Сошенка, просп. Володимира Маяковського, вул. Івана Кудрі та інших.

Окрім того, за минулу добу підприємства комунальної корпорації вивезли з вулично-дорожньої мережі міста на спеціально обладнані майданчики 4 225 т снігу.

Нагадаємо, що у минулому році працівники шляхово-експлуатаційних підприємств Деснянського та Дніпровського районів корпорації «Київавтодор» власними силами відновили два вкрай необхідні для роботи дорожників гідромонітори, які під значним тиском води ефективно та швидко проводять очищення зливоприймачів від піску, мулу, сміття тощо. Завдяки цій техніці автодорівцям вдається збільшити обсяги очищення гідроспоруд столиці та значно мінімізувати наслідки від танення снігу.

Звертаємо увагу водіїв, що у зв’язку з очищенням пішохідних і технічних тротуарів, решіток зливоприймачів від снігу і накрижень, можливе потрапляння снігу на проїжджі частини вулиць. Комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв із розумінням поставитися до  можливих тимчасових незручностей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]